به گزارش پایگاه اطلاعرسانی و ستاد خبری هشتمین جشنواره یار و یادگار، این شاعر گفت: بسیاری از علما و مراجع چنیناند و امام خمینی(ره) نیز خودشان دوست نداشتند اشعارشان را منتشر کنند یا نمیخواستند در شرایط موجود در دوران رهبریشان برای انتشار شعرشان کمترین گرایشی نشان بدهند.

وی ادامه داد: بسیاری از علما البته چنین شیوهای دارند و به گمانم این موضوع درباره علما و فقها تازگی ندارد. خیلیها بودند که وجوه دیگرشان برجستهتر بوده است و وجه ادبیشان پنهان میماند و معمولاً بعد از حیاتشان مشخص میشود.
بیابانکی افزود: مرحوم علامه طباطبایی نیز چنین بودند. به نظرم پنهان ماندن وجه شاعری امام(ره) نکتهای طبیعی است چون وجوه سیاسی و عرفانی و فقهیشان در زمان حیات ایشان برجستهتر است و وجوه ادبیشان به چشم نمیآید و اصلاً خودشان تمایلی ندارند که آن را بروز بدهند اما به هر حال گذر زمان آن را بروز داد.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «چه پیام و پیشنهادی برای هشتمین جشنواره شعر یار و یادگار دارید؟» گفت: البته من پیامی ندارم و معتقدم که یکی از بزرگان همیشه باید به خودمان پیام بدهد ولی پیشنهادم این است که شرکتکنندگان در چنین جشنوارههایی سعی کنند با خودانگیختگی خلاق شعر بگویند نه برای جایزه و به خواست جشنواره.
سعید بیابانکی متولد خمینیشهر است. «رد پایی بر برف»، «نامههای کوفی»، «نیمی از خورشید» و «سکته ملیح» نام کتابهای اوست.